CAT

ES

Informa't al 93 674 42 23

Informació d'interés

La residència i centre de dia Sant Salvador es un espai ple de vida, on les persones grans es senten orgulloses de tenir la seva llar.

Un concepte d’atenció avantguardista on partim del respecte a la singularitat i individualitat de cada persona i on conflueixen relacions interpersonals i intergeneracionals que donen com a fruit experiències i vivències extraordinàries.

El centre es troba a Sant Cugat, molt cèntric i a prop de punts d’interès local com el Mercat, l’Auditori, el Cinema i  la biblioteca. Ben comunicat amb la ciutat i amb transport públic que connecta amb Barcelona.

L’edifici és una torre de quatre plantes envoltada per un jardí acollidor, en un terreny pla, sense desnivells i amb zones de descans. Gràcies al clima tan benigne del Vallès, podem gaudir d’uns espais verds gairebé durant tot l’any. Els jardins de la residència són un indret idoni per asseure’s i gaudir de l’aire pur i del sol.

L’interior del centre està totalment adaptat a les necessitats de la gent gran i que, per la seva estructura, ofereix un ambient entranyable i acollidor. Disposem de control d’errants.

 

La Residència

La residència assistida Sant Salvador té una capacitat per a 25 persones distribuïdes en habitacions individuals i dobles totes elles exteriors.

La residència ofereix tant estades permanents com temporals (per períodes de vacances, necessitats puntuals de rehabilitació o descans).

Què hem de portar per ingressar a la residència?

Centre de Dia

Disposem d’ un servei de Centre de Dia per a 12 persones de Sant Cugat i rodalies que requereixen atenció i cura durant el dia sense deixar el seu domicili.

Oferim la màxima flexibilitat horària, podent optar per jornades completes, mitges jornades, dies laborables o festius i inclús dies alterns o estades temporals per qualsevol circumstància.

Els horaris definits pel servei de centre de dia comprenen les següents franges horàries:

Horari de dia complert: 9.00h- 20.30h

Horari de mig dia: 9.30h – 15.00h

Tardes: 15.00h a 20.30h

 

En qualsevol cas ens adaptem a les particularitats de cada família.

Què hem de portar per ingressar al centre de dia?

C/ Sant Salvador, 47
08172 Sant Cugat del Vallès
BARCELONA
Telèfon  93 674 42 23
info@residenciasantsalvador.com

BENVINGUTS A LA RESIDÈNCIA

Durant aquests anys la direcció i tos els professionals del centre hem treballat amb força i entusiasme

per a millorar la nostra assistència i crear un clima de bona comunicació i confiança.

 

Gràcies a tots els nostres usuaris i familiars, la Residència Gent Gran, ha ampliat les seves instal·lacions,

assolint un total de 1.500m² construïts i dotats dels últims avenços tecnològics.

 

Situada a La Garriga, al peu del Montseny gaudeix d'un clima excepcional i un entorn natural.

 

Gràcies per la seva confiança.